BYTER BLOGG | svelandeer.myshowroom.se

svelandeer.myshowroom.se

Annons

BYTER BLOGG

Förlåt för allt hit och dit med att bestämma vilken blogg jag ska ha osv, det är inte meningen. Hade två bloggar förut “nu”, så jag jennifer och Emelie bestämde oss för att byta en blogg tillsammans, då blir det mer uppdatering och bättre inlägg osv. Så om alla kollar den istället, kommer upp en ny design om några dagar som jennifer ska fixa, jag och emelie hade ju en blogg och sen jag denhär, så det blev lite mycket. Men nu kör vi igång igen, kolla www.deliciouus.blogg.se kolla gärna dethär inlägget om namnet osv, orkar inte skriva det igen här. LÄNK: http://deliciouus.blogg.se/2012/october/lite-informasion.html#comment

Kommentarer

Leave a Reply

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats