sjätteoktobertvåtusentolv | svelandeer.myshowroom.se

svelandeer.myshowroom.se

Annons

sjätteoktobertvåtusentolv

Morsning, Skypar med mina 2 muppar, dom är inte så aktiva i samtalet men det går bra ändå. Juste imorgon är det ju söndag vilket innebär sesong 3 av solsidan 😀 någon mer som längtar? ni fick en liten hälsning från Rickard och Jennifer nyss, puss.

IMG_6942

Kommentarer

Leave a Reply

Annons

Privacy Preference Center

Nödvändiga

Läs mer i vår Cookiepolicy. Bl.a. om hur du kan hantera dina cookies.

wp-settings-time-xxx, wordpress_test_cookie, wordpress_logged_in_{HASH}, wordpress_sec_{HASH}, comment_author_{HASH}, comment_author_email_{HASH}, comment_author_url_{HASH}, gdpr[allowed_cookies], gdpr[consent_types], laravel_session, XSRF-TOKEN, PHPSESSID, JSESSIONID, displayCookieConsent, _hjIncludedInSample, OB-sync, user_id, modal_shown, "m_* ", wordpress_logged_in_, wp-settings-xxx

stats