Tips mot mensverk | svelandeer.myshowroom.se

svelandeer.myshowroom.se

Annons

Tips mot mensverk

Ovanligt att tipsa om “mensverk” men eftersom jag inte har så mycket att blogga om så fick det bli dethär, här kommer det bästa tipsen för att lätta på mensverken som enligt mig funkar! 🙂

Ta en tom stor/liten cola/fanta/sprite flaska eller om du har en vetekudde eller liknande, whatever. Sen kokar du vatten, du kan ta varmt vatten från kranen också. Sen lägger du den där du har ont så går det över efter 5 – 10 minuter.

Choklad funkar väldigt ofta, sätt dig och kolla på en film medans 🙂

Dricka mycket vatten brukar göra det lite bättre!

 

 

Kommentarer

Leave a Reply

Annons

Privacy Preference Center

Nödvändiga

Läs mer i vår Cookiepolicy. Bl.a. om hur du kan hantera dina cookies.

wp-settings-time-xxx, wordpress_test_cookie, wordpress_logged_in_{HASH}, wordpress_sec_{HASH}, comment_author_{HASH}, comment_author_email_{HASH}, comment_author_url_{HASH}, gdpr[allowed_cookies], gdpr[consent_types], laravel_session, XSRF-TOKEN, PHPSESSID, JSESSIONID, displayCookieConsent, _hjIncludedInSample, OB-sync, user_id, modal_shown, "m_* ", wordpress_logged_in_, wp-settings-xxx

stats