Skönhetstips | svelandeer.myshowroom.se

svelandeer.myshowroom.se

Annons

Skönhetstips

Noppa ögonbryn: Det kan göra ont ibland när man ska noppa ögonbryna, då kan du dra ut huden och noppa, det gör mindre ont. Sen kan du noppar du ögonbrynen direkt efter duschen, för då har hårsäckarna öppnat sig och då gör det inte lika ont att dra bort dom.

Torrschampo: kan du använda när ditt hår ser fettigt ut, du häller lite pullver i hårbotten och gnuggar in. Jag har ett torrschampo som funkar skitbra, det finns att köpa lite här och var, Åhlens, HM, Lindex.. osv!

Ögonfransar: kan du hålla längre, starkare och friskare genom att använda vasselin på ögonfransarna varje natt, jag gör det varannan natt och det funkar!

Glans i håret: Vill du ha glans i håret så kan du avsluta din dusch med att skölja ditt hår med iskallt vatten!

Moroccanoil: den kan du använda i både vått och torrt hår, jag brukar ta efter duschen innan jag går och lägger mig, det gör att håret växer snabbare och får mer glans, man kan även använda det som värmeskydd när du plattar/lockar/fönar håret 😀

Kommentarer

Leave a Reply

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats